Hoes Picknicktafel 180

Published Jun 03, 22
8 min read

Picknicktafel kopen?

Picknicktafel kopen? Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar? En dit alleen, met uw partner of de hele familie? Dan zullen onze tafels u zeker kunnen verleiden! Een picknickbank is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of tuinstoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Je vindt hier alles van inklapbare picknicksets tot supermoderne design picknickbanken. Ook als je een gekleurde picknicktafel zoekt ben je hier op de juiste plek. Een picknickbank is ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig. Dit soort tafels roepen herinneringen op ... Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze picknicktafel of tuinbanken. De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.  

Onze visie: Tuinmeubilair is veel meer dan een paar planken bij elkaar.

Het is een verhaal. Het is een service. Bij het aanschaffen van een picknicktafel is het belangrijk dat je bepaalt met hoeveel personen je er aan wilt zitten. Zo zijn er grote picknicktafels (tot 12 personen) maar ook kleinere (tot 6 personen). Als de picknicktafel in de zon staat is het fijn als de tafel een parasolgat heeft. Zo kan je beschut genieten van het mooie weer. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Royal King Picknicktafel

Dit is zonde! Teakhout schuren Wanneer je je teakhouten tafel of stoelen al even hebt staan, kan het zijn dat je het tijd vindt om deze een beetje op te knappen. Dit kun je gemakkelijk zelf doen, door de tafel ligt op te schuren en daarna te behandelen met een product naar keuze - Onderhoud van houten tuinmeubelen.

Tip: Ga je na het schuren je houten meubelstuk oliën, lakken of beitsen? Zorg dan dat het oppervlak stofvrij en helemaal schoon is voordat je een product aanbrengt. Zeker na het schuren kan er veel stof rondwarrelen. Teak beitsen Om het hout weer een frisse boost te geven, kun je er na het schuren voor kiezen om het hout te beitsen.

Grote voordelen van beitsen zijn dat het hout meteen gevoed wordt en dat je kunt kiezen voor een ander kleurtje op het hout. Tip: Ga je het hout een andere kleur geven? Test dit dan altijd even op een ‘onzichtbaar’ plekje, bijvoorbeeld de onderkant van het tafelblad. Mocht de kleur tegenvallen, dan is dit niet te zien.

Dit kun je op verschillende manieren doen - picknicktafel ideeen. De eerste stap is altijd om het teakhout schoon te maken en op te schuren. Daarna kun je een van onderstaande methodes toepassen: Teakhout lichter maken? Behandel het met whitewash Wil je het teakhout lichter maken, dan kun je een whitewash gebruiken. Een whitewash is geschikt voor verschillende teakhouten meubelen.

Bovendien komt bij een whitewash de originele structuur van het hout nog door de verf heen, hierdoor blijf je het échte houtgevoel houden - Vind je de standaard picknicktafels van douglas of vurenhout niet passen bij de moderne inrichting van je tuin? Dan maak je er in een handomdraai zelf een moderne picknicktafel van. Een moderne picknicktafel maak je binnen mum van tijd met een kwast en een pot buitenbeits. Je houdt hierdoor niet alleen picknicktafels in perfecte staat, je maakt de unieke, moderne picknicktafel ook geheel naar je persoonlijke smaak.. Je kunt kiezen voor een kant-en-klare whitewash, kalkwas, krijtverf of verniswas. Sommige verfsoorten moeten vooraf nog verdund worden, lees daarom altijd goed de aanwijzingen op de verpakking.Daarom raden we je aan om even langs de showroom te gaan. Wij kunnen dan namelijk via een meubelspuiterij in de buurt je meubels in een koloniale kleur laten spuiten. teak tuinbank. Vragen? Neem contact op: wij helpen graag met alles rondom teak Teak is een dankbare, duurzame houtsoort. Met een beetje aandacht, krijg je er ontzettend mooie, warme meubels voor terug.

Ronde Picknicktafel Wit

Heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! .

Bent u bijna overtuigd dat het prachtige warme Douglas hout is wat u in uw tuin wilt gaan verwerken? Of misschien heeft u al wel Douglas hout aangeschaft en wilt u dit zo goed mogelijk beschermen? In deze blog zullen wij, van , uitgebreid ingaan op hoe Douglas hout zich het beste laat behandelen en zullen wij veelgestelde vragen beantwoorden zoals; Hoe verkleurd en/of verweerd Douglas hout? Hoe houd u Douglas hout mooi? Welke beits is het beste geschikt voor Douglas hout? Hoe Douglas hout beitsen? Welke verf voor Douglas hout? Welke olie voor Douglas hout? Hoe verkleurd en/of verweerd Douglas hout? Zoals elke houtsoort is ook Douglas hout een houtsoort die naarmate de tijd verstrijkt gaat tonen dat het al aardig op leeftijd is (Houten Tuinmeubelen - Teak & Hardhout).

Het kan natuurlijk zijn dat u dit een mooi proces vindt en dat u het hout juist wilt laten vergrijzen. Een goede picknicktafel is in de eerste plaats een picknicktafel die aan je eisen voldoet. Kwaliteit en gebruiksgemak staan bij velen bovenaan de wensenlijst. Mocht het nou zijn dat u het hout toch wilt behandelen en zo lang mogelijk wilt voorkomen dat uw Douglas balken “lelijk” grijs wordt dan kunt u hier een aantal dingen tegen doen.Zo is er het UV-licht, de blauwschimmel, vocht, algen en houtrot. Elk van deze genoemde invloeden draagt haar bijdragen aan de verkleuring van Douglas hout. De blauwschimmel is zelfs geen schadelijke schimmel, maar is puur en alleen gevaarlijk voor het grijzer worden van de houtsoort. Hoe houd u Douglas hout mooi? Om vergrijzing en andere effecten van de eerder genoemde externe invloeden tegen te gaan is het dus zaak om deze externe invloeden een halt toe te roepen en ze geen kans van slagen te geven (smoby speelhuis picknicktafel).Het behandelen van Douglas hout laat zich onderverdelen in verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om Douglas hout te verven, maar ook om de houtsoort te beitsen of om het hout te behandelen met speciale Douglas olie. Voordat u het hout gaat behandelen is het echter zaak om het tuinhout eens grondig schoon te maken.

Zonder dit te doen zal het product waarmee u het hout wilt gaan behandelen niet goed hechten of niet haar beste werking hebben. Het is dus noodzakelijk om dit goed te doen. Groene aanslag en algen Groene aanslag en algen zijn één van de meest voorkomende problemen bij tuinhout. Naast dat het de look en feel van het hout flink veranderd is het ook nog eens erg lastig om met deze invloeden het hout te gaan behandelen. biertafel.

Kinder Picknicktafel Aldi

Het is dus zaak deze aanslag te verwijderen. Dit doet u het makkelijkst door gebruik te maken van groene aanslag- en algenverwijderaar te gebruiken. Eerder bewerkt hout Is uw hout al een keer door u behandeld en wilt u dit nog een keer gaan doen? Dan is het zaak om eerst de resten van de voorgaande behandeling goed te verwijderen.

Douglas ontgrijzen Heeft u al een tijdje Douglas hout staan en wilt u alsnog aan de slag met het verkrijgen van de Douglas kleur en het verder voorkomen van vergrijzing? Dan is het zaak eerst de huidige vergrijzing te verwijderen. Door hiervoor Remmers Hout Ontgrijzer te gebruiken bent u anderen hierin al een stap voor.

Overigens is het wel aan te raden uw hout hierna goed te behandelen met een olie, beits of lazuur. Anders dient dit proces wederom een keer uitgevoerd te worden. Welke beits voor Douglas hout? Zoals aangegeven is het in het geval van Douglas hout zo dat er verschillende externe invloeden zijn die de vergrijzing of achteruitgang van het hout in gang zetten en stimuleren.

Om dit te realiseren adviseren wij, bij Tuinhoutdiscount. nl, altijd om het hout te beitsen. Maar welke beits is er nou het beste geschikt voor deze houtsoort? Alhoewel er veel merken en heel veel aanbieders op de markt zijn, zijn wij bij Tuinhoutdiscount. nl al vrij snel overtuigd geraakt van de producten die het merk Remmers hierin aanbiedt.

nl hebben wij HK-Lazuur in ons assortiment tegen een extra scherpe prijs. Welke olie voor Douglas hout? Uiteraard is het ook mogelijk om uw hout te beschermen tegen verschillende invloeden door dit te behandelen met Douglas olie. Picknicktafel vergelijken en kopen- E-Woodproducts. Deze olie is specifiek bedoeld voor deze houtsoort en dus uitermate geschikt om uw Douglas hout die prachtige kleur te geven.

Welke verf voor Douglas hout? Wilt u Douglas hout gaan verven of schilderen? Dan adviseren wij u dit niet te doen met dekkende verf, maar met dekkende beits. De, zojuist ook al even genoemde, HK-Lazuur van Remmers heeft meerdere kleuren beschikbaar en is ook nog eens dekkend. Wilt u uw hout dus een kleurtje geven? Kijk dan eens tussen de vele kleuren die er hierin beschikbaar zijn.

Picknicktafel Maken Tekening

Dat is toch ideaal? Hoe Douglas hout in grond beschermen? Bent u van plan aan de slag te gaan met Douglas palen en deze in de grond te gaan plaatsen voor bijvoorbeeld uw overkapping, houten veranda of Douglas schutting? Dan is het zaak om deze houten palen goed te beschermen tegen de invloeden van buitenaf waar dit mee te maken zal gaan krijgen.

Erg belangrijk dus om het hout hiertegen te beschermen. Hoe maak je best houten tuinmeubelen schoon?. Maar hoe kunt u Douglas hout in de grond beschermen? Allereerst kan het hout beschermd worden met bijvoorbeeld een Douglas olie of een HK-Lazuur. Voor het stuk in de grond is het echter noodzakelijk om dit nog meer beschermen te bieden.

Met dit product creëert u als het ware een rubberen laag om de paal heen waardoor er geen grond of water in contact komt met het hout (Stoere zware picknicktafel- E-Woodproducts). Douglas hout kopen? Kies voor Tuinhoutdiscount. nl .Een overkapping, veranda of serre is een droom van menig tuinliefhebber (Een picknicktafel is een ideale oplossing wanneer je met een groep mensen wilt eten. Je kunt er namelijk gezellig met de hele familie of vriendengroep aan zitten! Kenmerkend aan picknicktafels is doorgaans dat de banken vastzitten aan de tafel, waardoor je veel extra zitplekken creëert). Er zijn tegenwoordig allerlei stijlen en soorten te realiseren, van strak en modern met veel glas tot robuust en rustiek van hout. Welke overkapping je ook hebt, er horen natuurlijk mooie (tuin) meubelen in te staan waardoor je veel en graag gebruik er van maakt.

Loungeset Welke loungeset kies je als je lekker wilt relaxen onder je overkapping. Hier staat de picknicktafel centraal!. We hebben een paar tips voor je: Je loungeset blijft droog. En ondanks dat onze tuinmeubelen natuurlijk weerbestendig zijn, hoef je geen rekening te houden met opdrogende kussens of het gebruik van een beschermhoes. Je keuze is dus enorm! Je loungeset zet je vaak tegen de (achter)wand.

Picknickbanken  (en andere tuinmeubelen) te koop

Wij leveren uw bestelling met eigen bestelbusjes! Op deze manier verzekeren wij de kwaliteit van  de geleverde producten. Picknicktafels bestaan al sinds jaar en dag. Zo op het eerste gezicht lijkt een picknick tafel gewoon een picknicktafel. Wij leveren picknicktafels gratis af door heel Vlaanderen en Nederland. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen klanten die 1 picknicktafel bestellen of klanten die meer dan 10 picknicktafels bestellen.  Een plaatsbezoek bij jou thuis is ook steeds mogelijk, zo zien we met welke ruimte we kunnen werken en welke opportuniteiten zich voordoen. Wij staan je graag bij in jouw zoektocht naar de ultieme buiten ervaring!  Heb je vragen over Picknickbanken? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina over tuinmeubelen kiezen of tuinmeubelen maken van hout voor handige tips en meer informatie van onze experts over picknicktafels.

Tuinmeubelen bestel je eenvoudig online

Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je biertafel project. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat uw picknick tafel zo snel mogelijk bij u thuis of uw bedrijf wordt afgeleverd.  Ben je op zoek naar een leuke picknicktafel voor in de tuin of de perfecte, inklapbare picknickset voor op de camping? Zowel tafels met stoelen als heuse buitensalons of loungesets in prachtig en onderhoudsvrij wicker of aluminium met onderhoudsvrije  stoffen in verschillende kleuren en afwerkingen. Picknickbanken heb je bij ons in aluminium, teak of een combinatie van beiden. Dankzij het kwalitatieve materiaal van de picknicktafels heb je niet alleen weinig onderhoud aan je tuintafel, maar geniet je ook jarenlang van het tuinmeubel. Picknickbanken zijn stoer, praktisch én je hebt er jarenlang plezier van. 4 personen of 6 personen, met hoeveel je ook aan tafel wilt gaan zitten. Heb je een mooie picknicktafel op het oog, maar wacht je nog op de juiste aanbieding? Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk je nieuwe picknicktafel kopen. We houden je hier op de hoogte van onze picknicktafels aanbiedingen en speciale acties.

Waarom een picknicktafel aanschaffen?

1. U wilt een tafel waarvan het hout afkomstig is van verantwoorde bossen (FSC)? 2. U wilt veilige afgeronde hoeken zodat uw gasten en kinderen zich niet kunnen bezeren? 3. U bent op zoek naar een robuust buitenmeubel? 4. U wilt een zéér stevig en stabiel model? 5. U wilt een tafel voor picknick met dikke planken die onder druk is geïmpregneerd? 6. U wilt een tafel die makkelijk te monteren is? U wilt dat wij de picknicktafel bij u komen monteren? 7 U wilt graag dat de picknick tafel in een originele staat en ongeschonden bij u geleverd wordt? 8. U wilt eerste kwaliteit hout? U wilt geen krassen of beschadigd hout? 9. U wilt de picknicktafel over een paar dagen bij u thuis of bedrijf? 10. U wilt 2 jaar garantie?
Slechts één antwoord op al uw vragen = Een tafel van e-woodproducts.nl

Contacteer ons:

E-woodproducts.nl is de leverancier van KING & ROYAL KING tafels en banken in Nederland. U kunt ons contacteren via GSM: +31 6 45 48 90 54 (Mark Dirksen), of een bericht sturen via ons e-mailadres: contact@e-woodproducts.nl

Navigation

Home

Latest Posts

Composiet Tuinhuis Met Veranda

Published Jan 22, 23
10 min read

Huis Bouwen Aannemer

Published Jan 17, 23
10 min read

Eco Bouwmateriaal

Published Jan 16, 23
5 min read